2021-06-15 22:31:20• hírek • Kocsis Zoltán/Bajnai Botond

Magyar-portugál képekben!

Hősiesen küzdő magyar válogatott és - Sallai Roland szavaival élve - a világ egyik legjobb szurkolótábora képekben!

"Odaadtam volna jó néhány meccsemet azért, hogy egyszer hazai pályán léphessek pályára Európa-bajnokságon", nyilatkozta a minap a korábbi 32-szeres magyar válogatott Horváth Ferenc. A kedd délutáni események pedig megmutatták, mire gondolt az egykor a világbajnok olaszok ellen duplázó csatár.  Mint ahogy Sallai Roland mérkőzés utáni kijelentését, mely szerint a magyar tábor a "világ egyik legjobb szurkolótábora":



Budapesten már délután meccshangulat lett úrrá, több tízezren gyűltek össze a Hősök terén, majd vonultak énekelve, a válogatottat éltetve. A Puskás Ferenc Stadionban végül 55 ezren foglaltak helyet, élve a magyar kormány döntésével,  amely lehetővé tette, hogy a 11 helyszín közül egyedüliként teljesen megtölthessék a stadiont a szurkolók.
 



Mindezt a szeretetet a magyar válogatott 84 percig tartó remek teljesítménnyel hálálta meg, amely több volt, mint tisztes helytállás! Nyolvannégy perc álom volt ez! Nyolcvannégy perc hit és remény! És nyolcvannégy perc bizonyság: nem véletlenül jutott ki a csapat!


Álmodoztak, hittek és reménykedtek a szurkolók nem csak az anyaországban, de a határokon túl is. Szatmárnémetiben ugyan idén nincs közös meccsnézés a városközpontban, mint volt öt évvel ezelőtt. Ennek ellenére a szurkolók nem maradnak közösségi élmény nélkül, hiszen a NEPI bevásárlóközpontjának emeleti parkolójában is sokan nézték a mérkőzést és szorítottak a magyar válogatottnak - amint ezt fotónk is bizonyítja.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: